Ouder-kindcafé met thema carnaval

Castricum – Komende vrijdag 28 februari is er weer ouder-kindcafé bij de Springplank. Dit keer met het thema carnaval. Kinderen van 0 tot 2 jaar zijn welkom met hun (groot)ouders om deze feestelijke ochtend mee te maken.

Er wordt een masker versierd en muziek gemaakt. Wie durft kan ook een beetje gescminkt worden, verkleden en dansen. Uiteraard is er ook gelegenheid voor de ouders om gezellig te kletsen en voor de kinderen om vrij te spelen.

Het ouder-kindcafé is op vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur. Volgende week is het ouder-kind cafe weer op woensdag 4 maart van 9.00 tot 10.30 uur.  Dit wordt gehouden in het Buurt en BiljartCentrum (BBC) aan de Van Speykkade 61 in Castricum. Kosten zijn 2,50 per kind, koffie/ thee, limonade en knutselmateriaal. Meer informatie over de Springplank en haar activiteiten is te vinden via DeSpringplankCastricum op Facebook en de nieuwe website www.springplankcastricum.nl.

Kindercarnaval

Vrijdag 21 februari was het al feest bij de Springplank voor de peuters en oudere kinderen. Met hun zelfgemaakte en aanwezige muziekinstrumentjes hebben ze een mini-optocht gelopen en gedanst bij de kinderdisco. De prinsessen, de draak, roodkapje, een kat, een pompoen en K3 hebben veel plezier beleefd.

Peuters zijn elke maandag, dinsdag en donderdag welkom op de peuterochtenden. Samen met een (groot)ouder kunnen zij van 9.00 tot 11.30 uur een ochtend meedraaien voor 3,50 euro. Aanmelden via, de website, Facebook of info@springplankcastricum.nl. Leden zijn gratis en zijn ook zonder ouder welkom.

(Foto: aangeleverd)