Opening nieuwe exposities bij Streetscape

Castricum – Zaterdag 14 december van 16.00-18.00 spelen Anneriek van Dorst en Jan Noordijk live in Galerie Streetscape bij de opening van vier nieuwe exposities: Dakmar Scholten, Job Cox, Marianne Suijkerbuijk en MUS.

Anneriek van Dorst speelt eigen repertoire, ze zong in de bands Some Like It Hot, Bob Color, Ann’s Men, Go Down Moses en DNA. Job Cox (Atelier Cultura, Venray) ooit begonnen als Street Artist (Graffiti Art) is een abstract expressionist. Zijn composities zijn een fysiek proces van lichaamsenergie, abstractie, opgebouwd door structuren en sterke kleuren. Dakmar Scholten (IJmuiden) schildert met olieverf in de techniek van de gouden eeuw vooral realistisch. In het schemergebied tussen fijn- en bijna magisch realisme. Marianne Suijkerbuijk (Rijen) maakt onder de naam ‘The-Art-of-Healing’ intuïtief spirituele schilderijen waar een helende werking van uitgaat. Marja Proper (Castricum) exposeert alternatieve kerstboompjes in de etalages van De Knutselfee. Manja Cornelisse toont feestelijke ringen waar je zeker mee gezien (mag) worden. Werk van MUS-Atelier (Tiel) is al vele jaren te koop via Galerie Streetscape. Er is een uitgebreide nieuwe collectie te zien.

Zondag 15 en zaterdag 21 december is de Jewelry Talk met goudsmid Michelle Gerlofsma van 14.00 – 17.00 uur in de galerie (zie www.bijzondersieraden.nl). Vrije inloop. Galerie Streetscape is vrijdag tot en met zondag geopend van 14.00 – 17.00 uur en tevens op afspraak. Creatief inloophuis de Knutselfee is iedere woensdag en de eerste zondag van de maand geopend van 13.00 – 16.00 uur. Zie www.streetscape.nl.

(Foto: aangeleverd)