Open Podium in De Zwaan Cultureel

Zaterdag 16 maart is de line-up voor het maandelijkse Open Podium bij De Zwaan Cultureel in Uitgeest veelbelovend. Naast muziek van muzikanten uit de omgeving, veel nieuwe aanmeldingen van kleinkunst/cabaret en standup-comedy:
Henk Jan van Harten: Nederlandstalig, kleinkunst. Ropes&Rigging: een viertal leden van Shantykoor de Lakesingers uit Akersloot met seasongs en balades. Thijs Vennenker: cabaret en stand-upcomedy. Thijs heeft dit jaar meegedaan met het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival wat hem zo goed beviel dat hij een deel van zijn programma op het podium wil brengen. Ellis Freijser: singer/songwriter uit de Zaanstreek. Ditiswatutis: een band met een verhaal die het betere Nederlandse luisterlied speelt. Met een mix van eigen werk en ‘geleende’ nummers nemen zij het publiek mee in de verhalen rondom de  muziek. Zo speelt Ditiswatutis graag de ‘boekenlijst’, een serie nummers geschreven naar aanleiding  van bekende boeken. The Bent: een groep van familieleden rondom Frank Krom met vier zangers, een pianiste, gitariste en dwarsfluit. Zij spelen Nederlands- en Engelstalig populair repertoire.
De zaal is open vanaf 20.15 uur, de optredens beginnen om 20.30 uur. De toegang is natuurlijk ook dit keer gratis. Meer informatie www.dezwaancultureel.nl(Foto: aangeleverd)