Open Podium Bakkum op 7 april

Op zondagmiddag 7 april is er weer Open Podium Bakkum in Hotel Fase Fier. Om 15.30 uur wordt gestart met het lijflied ‘Bakkum aan zee’. De middag wordt gepresenteerd door Fons Boer. De volgende muzikanten zullen optreden:
Jos Leijen (mondharmonica, zang) en G. Drios (gitaar, zang) spelen oude bluesnummers in een nieuw jasje en met vele solo’s. Er zijn zo vele prachtige oude nummers die niet in de vergetelheid mogen raken.    
Fred Pruim, Nederlandstalig singer-songwriter uit Zaandam, begeleidt zichzelf op gitaar en mondharmonica. Vaak gevraagd op Cornelis Vreeswijk gerelateerde podia (van de fanclub bv) omdat men daar vindt dat zijn muziek en teksten in dat straatje passen. 
De Bottels: een muziekgroep met ‘oudere jongeren’ uit Castricum en de Zaanstreek. Zij spelen voornamelijk nummers uit de mooie 60s/70s periode. De groep bestaat uit Liesbeth (zang), Immie (zang), Ton (gitaar), Marie-Janne (contrabas) en Louis (cajon, Indiase fluit).
De middag wordt afgesloten door de band ‘Just AMY’ (zie foto) De stem van Amy Winehouse lijkt te zijn teruggekeerd in de persoon van Lonneke Wevers. Zij imiteert Amy niet; zij zingt haar puur, rauw, en met doorleefde, zwoele stem die de beroemde zangeres ook kenmerkte. Lonneke wordt begeleid door David Kolder, Leo van der Sande, Frank van Lunteren en Dave van Dansik. Alle vier artiesten in hart en nieren die hun sporen in de muziek verdiend hebben. ‘Just AMY’ zorgt voor een avond vol kippenvelmomenten waar de passie voor muziek van afspat.
Als de tijd het toelaat vult presentator en verteller Fons Boer de overgangen tussen de optredens met een kort verhaal of een lied. 
Een gevarieerd programma voor een luisterend oor op een klein podium in huiselijke sfeer in de zaal van Hotel Fase Fier. Bezoekers zijn vanaf 15.00 uur welkom, de toegang is gratis. (Foto: aangeleverd)