Open dag sportboulevard Heemskerk

Regio – Sportboulevard Heemskerk trapt de Nationale Sportweek feestelijk af met een open dag op zondag 16 september aanstaande; Sportboulevard beweegt! Aan de Kerkweg in Heemskerk organiseren Dance Studio Patty, Reva Centre, Sportcentrum Heemskerk en Ruitersportcentrum De Schimmelkroft heel veel leuke gratis activiteiten en demo’s voor jong en oud(er).

Zo kan je als publiek bij Ruitersportcentrum De Schimmelkroft zelf ervaren hoe het is om paard te rijden, maar kan je bijvoorbeeld ook meerdere gave demonstraties bekijken. Reva Centre laat de bezoekers van de open dag kennis maken met hun nieuwe sportactiviteiten Urban Bootcamp en SamenFit. Dit alles natuurlijk onder begeleiding van hun professionele therapeuten. Een les tennis proberen? Dat kan tijdens de open dag bij Sportcentrum Heemskerk. Dance Studio Patty opent Sportboulevard beweegt met een spetterend optreden. Daarna kan iedereen meedoen met een stoere Hiphop of Breakdance les, een vrolijke Kids-/Peuterdans les of bijvoorbeeld Polefitness. De open dag begint om 11.00 uur en het complete programma is te vinden op de Facebookpagina van Sportboulevard Heemskerk.

Voor iedereen die na hun bezoek zondag enthousiast is geworden over één of meerdere sportactiviteiten is er goed nieuws. Sportcentrum Heemskerk, Ruitersportcentrum De Schimmelkroft, Reva Centre, Dance Studio Patty én Zwembad de Waterakkers doen mee aan de AH Sportactie! Van 17 t/m 30 september ontvangen Albert Heijn klanten een sportvoucher bij elke keer dat zij boodschappen doen. Deze kunnen zij t/m 25 november verzilveren via ahsportactie.nl voor een sportactiviteit naar keuze bij onder andere bovenstaande bedrijven. Een unieke kans om kennis te maken met nieuwe sporten!