Open biljartkampioenschap

Ook dit jaar heeft de Stichting BBC in samenwerking met Biljartvereniging ‘t Stetje weer het open kampioenschap van Castricum georganiseerd.

Er waren in het totaal 45 deelnemers die op vier vrijdagavonden en op twee donderdagmiddagen de strijd aanbonden voor een plek in de finale. Deze finale is op zaterdag 4 mei gespeeld. Van de 16 geplaatste spelers, wisten Herman Stuifbergen, Peter Brandjes, Cor Kramer en Sjaak Stuifbergen zich te plaatsen voor de halve finale. Peter Brandjes won de finale van Herman Stuifbergen en is daarmee de nieuwe kampioen van Castricum. Einduitslag: 1. Peter Brandjes 2. Herman Stuifbergen 3. Cor Kramer en 4. Sjaak Stuifbergen.

Ook volgend jaar zal dit kampioenschap van Castricum weer georganiseerd worden, dan in het nieuwe Buurt- en Biljartcentrum op de Van Speykkade. Voor de voortgang van de nieuwbouw kijk op de nieuwe website www.bbc-castricum.nl

Op de foto reikt voorzitter Rolf Greshof van de Stichting BBC, de wisselbeker uit aan Peter Brandjes. (Foto: aangeleverd)