Ook Castricum neemt maatregelen tegen Coronavirus

Castricum – Het kabinet heeft donderdag 12 maart besloten dat er een verbod geldt voor alle evenementen en bijeenkomsten met meer dan honderd personen. 

De burgemeester van Castricum ondersteunt dit verbod. Het geldt ook voor theaters, bioscopen, horecagelegenheden, sporthallen, etc. Dit verbod geldt in ieder geval tot tenminste 31 maart. In navolging van het kabinetsbesluit worden ook alle bijeenkomsten, activiteiten en evenementen georganiseerd door de gemeente geannuleerd. Daarnaast werken zoveel mogelijk collega’s van de werkorganisatie BUCH (Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo) de komende tijd thuis indien hun functie dit toelaat. De gemeentehuizen blijven open en de dienstverlening zoals ophalen vuilnis, afgeven paspoorten en aangifte geboorte/overlijden, wordt gegarandeerd. 

Als gevolg van de maatregelen hebben sportclubs en organisaties veel van hun activiteiten geannuleerd of uitgesteld, Houd voor actuele informatie over activiteiten de websites en Facebookpagina’s van de diverse organisaties in de gaten. (Foto: Erika dekker-de Groot)