Ongeval en diefstallen

Donderdag 6 juli om 13.45 uur vond een aanrijding met letsel plaats op de Oude Parklaan in Bakkum. Betrokkene reed op de fiets (MTB) in de richting van het strand. Voor hem reed een bestelbus. Door de noodzaak van het verkeer moest de bestuurder van de bestelbus, ter hoogte van het Witte Kerkje remmen, de fietser had dit te laat in de gaten, kon geen kant meer op en tikte de rechterachterkant van de bus aan en kwam hierdoor ten val. Hierdoor liep hij een zwelling ter hoogte van zijn linkerslaap op. De fietser is door de ambulance voor controle meegenomen naar het RKZ.

Tussen vrijdag 7 juli 23.00 uur en zaterdag 1.45 uur zijn diverse goederen gestolen vanaf en uit een snorfiets die geparkeerd stond op de Dorpsstraat. Beide richtingaanwijzers aan de voorkant en een richtingaanwijzer een de achterzijde zijn gestolen. Na het openen van de buddy bleken ook nog de jassen en de accu te zijn gestolen.

Tussen zondag 7 juli 23.50 uur en maandag 8 juli 8.50 uur is er een Audi, A5 sportback, grijs gestolen vanaf de Jo Vincentstraat in Castricum.