Nog even genieten van laatste kermis van dit seizoen

Bakkum – Op de laatste kermis van dit seizoen was afgelopen weekend genoeg te beleven. De allerkleinsten konden een rondje in de draai- of zweefmolen maken.

Tess (4) haalt alles uit de kast bij het trampolinespringen. (Foto: Henk de Reus)

Tess (2) wordt door haar vader opgetild als ze eendjes uit het water vist. Het blijkt nog een hele toer om deze met een hengel te vangen. Ze legt deze weg en haalt ze met haar handjes uit het water. Haar vader en de eigenaar van de attractie knijpen een oogje toe.

Tess (4) en Cato (6) laten in de zweefmolen lekker de wind door hun haar waaien. (Foto: Henk de Reus)

Botsauto’s, trampolinespringen of de Heartbreaker: voor jong en oud bleek kermis Bakkum (weer) een succes. De 4-jarige Tess haalt tijdens het trampolinespringen alles uit de kast. Jet (4) en Cato (6) laten in de zweefmolen lekker de wind door hun haar waaien. Als ze weer uitstappen laten ze weten dat ze de draaimolen toch leuker vonden, want het ging wel erg hard.

Juno (11) legt aan om een van de schijfjes weg te schieten. (Foto: Henk de Reus)

Juno (11) beproeft zijn geluk in de schiettent. Hij raakt geen schijfje, maar mag toch een prijs uitzoeken. Tegenover Fase Fier stond een muziektent waar volwassenen met getrainde trommelvliezen genieten van gezellige muziek die uit de geluidsboxen schalt. Zo beleeft iedereen wel wat leuks op de kermis in Bakkum. (Tekst en foto’s: Henk de Reus)

Op de kermis in Bakkum was genoeg te beleven.