Netwerk ‘Goed Contact’ zoekt bestuursleden

Regio – Masterclasses van en voor professionals, inspirerende uitwisselingen, intervisie of een netwerkontbijt. Secretaris Irene Veerkamp: ,,Wat mij aanspreekt in ‘Goed Contact’ is de diversiteit aan activiteiten en leden. Ook van het bestuurswerk krijg ik energie.’’ Maandelijks organiseert dit netwerk voor ondernemende vrouwen uit Castricum en omstreken een activiteit. In het bestuur komen twee plekken vrij. Penningmeester Saskia Geraeds en bestuurslid Melanie Lamers (evenementen) dragen na vijf jaar hun taken over.

Activiteiten

Melanie: ,,We hebben weer een mooi rijtje evenementen staan. Daar ben ik best trots op. Op Prinsjesdag een netwerkdiner, waarbij we ‘en passant’ de nieuwe plannen van het kabinet bespreken of onze eigen bedrijfsplannen. In oktober een masterclass over omgaan met stress, in november een workshop ‘Kleur in je interieur’. We sluiten dit jaar af met een bierproeverij.’’ Belangstellenden voor de vrijkomende bestuursfuncties kunnen via bestuur@goed-contact.nl reageren en ontvangen dan de functieomschrijvingen. Daarna volgt overleg met voorzitter Elly Oude Elferink om een en ander vrijblijvend verder te bespreken. Zie www.goed-contact.nl voor meer informatie.

Op de foto:
Het bestuur van ‘Goed Contact’: Irene Veerkamp, Melanie Lamers, Elly Oude Elferink, Aleid Bos en Saskia Geraeds. Deze foto werd gemaakt in januari 2020. (Foto: aangeleverd)