Muzikaal duo Jos van Beest en Marielle Koeman poseert bij Perspectief

In de reeks van het portretteren van bekende Castricummers komt het muzikale duo Jos van Beest en Marielle Koeman zaterdag 13 april tussen 14.00 en 16.00 naar Perspectief in Bakkum om te poseren.
Jos komt uit een muzikaal gezin waar de piano een prominente plaats innam. Het pianospel van Jos is altijd swingend en kenmerkt zich door geïmproviseerde intro’s en eigen interpretaties. Marielle begon op haar achttiende met het nemen van klassiek zangles. Ze heeft van nature een prachtige stem en vertolkt op geheel eigen wijze een breed repertoire in diverse talen. Niet alleen op het podium, maar ook privé, vormen Jos en Marielle een duo en zijn in Castricum vooral bekend door het organiseren en optredens bij ‘Jazz in Bakkum’.
Omdat er deze middag nog enkele plekken vrij zijn is iedereen welkom in het atelier van Perspectief aan de Van Oldenbarneveldtweg 37 in Bakkum om Jos en/of Marielle te tekenen, schilderen of boetseren. De gemaakte kunstwerken zullen tijdens de Castricumse Kunstfietsroute bij Perspectief tentoongesteld worden. Bij de opening, op 1 juni, mogen Jos en Marielle hun Muzikaal duo Jos van Beest en Marielle Koeman poseert bij Perspectiefmeest favoriete kunstwerk uitzoeken. De maker van dit werk verdient hiermee een cadeaubon. Inlichtingen en aanmelden kan via de site www.perspectiefcastricum.nl of bij Froukje Docter, tel. 06-13050180. (Foto: aangeleverd)