Muziekvoorstelling ‘Love Letters’ als bedankje voor vrijwilligers

Castricum – Worden er nog liefdesbrieven geschreven? Of ‘appen’ en ‘swipen’ we alleen nog maar? In de week ‘Vrijwilligers Bedankt’ vindt op zaterdag 12 november in Theater Koningsduyn de muziekvoorstelling ‘Love Letters’ plaats.

In dit vertelconcert brengen singer-songwriters Botman & Van Vleuten een ode aan mooie liefdesbrieven. Via songs, verhalen, anekdotes en beroemde liefdesbrieven laten ze de liefde stralen – in al haar grootsheid, maar ook haar grilligheid. Romantiek, ontroering, onthutsing en humor, het komt allemaal voorbij. Het bitter en het zoet, de zin én de waanzin van de liefde.

Zangeres Helen Botman en zanger-gitarist Peter van Vleuten (foto) spelen zowel eigen songs als ontroerende klassiekers en verrassende nieuwere pareltjes van onder andere Leonard Cohen, Jacques Brel, Cyndi Lauper en Lianne La Havas. Dompel jezelf onder in deze muzikale kosmos van twee stemmen en één gitaar. Ga naar www.vrijwilligers-bedankt.nl/gemeente/castricum/muziektheater-love-letters-met-helen-botman-en-peter-van-vleuten om je aan te melden. (Foto: aangeleverd)