Musical ‘Mijn Opa’ in Koningsduyn

Op zaterdag 22 juni om 19.00 uur en op zondag 23 juni om 15.00 uur speelt musicalschool Blijmond haar nieuwste musical ‘Mijn Opa’ in Theater Koningsduyn. ‘Mijn Opa’ is een jeugdmusical, geschreven en geregisseerd door Charis de Ruijter. In deze alweer tiende musical van Charis speelt het thema dementie een belangrijke rol. 

Opa (prachtig gespeeld door Nico Dinkgreve) en zijn kleindochter (Kim de Wit) kunnen het uitstekend met elkaar vinden, maar opa raakt de weg kwijt en het moment dient zich aan dat hij niet meer thuis bij zijn kinderen kan wonen. Hij gaat naar een verzorgingstehuis. Zijn kleindochter kan het niet aan zien en ze besluiten weg te lopen…….

In de musical van Charis neemt dans altijd belangrijke plek in. Zo ken men genieten van een prachtige pas de deux van twee jonge dansers van het Haags conservatorium, Josephine de Ruijter en Sven de Wilde. Erik de Ruijter schreef een aantal prachtige liedjes en Ad Brinks ontwierp een mooi decor.

Op zondag 23 juni is er ook een gebarentolk, Caroline Straaters, aanwezig zodat ook doven/slechthorende mensen en kinderen kunnen genieten van deze musical. Voor hen wordt een gedeelte gereserveerd zodat ze de gebarentolk goed kunnen zien. Tevens speelt er een dove vrouw mee in de musical! Als doven/slechthorenden kaarten hebben besteld kunnen ze een e-mail sturen naar w_schachtschabel@hotmail.com dan wordt er voor gereserveerde plekken gezorgd.

Kaarten à €12,50 (incl. consumptie) zijn verkrijgbaar via www.blijmond.nl en via de website van Geesterhage. (Foto: aangeleverd)