Morgen open dag bij Toonbeeld

Castricum – Op zaterdag 8 juni tussen 11.00 en 14.00 uur opent Toonbeeld haar deuren aan de Geesterduinweg 7. Tijdens de open dag ontdek je wat Toonbeeld te bieden heeft aan muziek, beeldende kunst, theater en musical. Ben je beginner of ervaren, piepjong of net wat minder jong: voor iedereen is iets leuks en uitdagends te doen en ontdekken.

Je kunt naar hartenlust de diverse instrumenten uitproberen en kennismaken met de docenten van de muziekschool. Of je nu al een tijdje bezig bent en je vaardigheden wilt perfectioneren of juist nog helemaal geen ervaring hebt: er is altijd een passende muziekles of -cursus.

Zelf aan de slag

De vakdocenten beeldende kunst geven verschillende presentaties, waarbij ze zich laten inspireren door live muziek. Ontdek je graag hoe het is om in het theater te staan en op een podium je grenzen te verleggen en emoties te uiten? Dan is er volop de gelegenheid om te proberen wat bij jou past. Kleuters kunnen op instrumentensafari gaan en kinderen kunnen zingen, dansen en acteren in de musicalworkshops.

Optredens en exposities

Natuurlijk laten cursisten van Toonbeeld zich tijdens de open dag ook zien en horen. Kom genieten van exposities en diverse optredens buiten voor de deur en in de hal van Geesterhage, in Theater Koningsduyn en de lokalen en ateliers van Toonbeeld. Voor kinderen is er een speurtocht mét prijs en een theatrale fotowerkplaats. Met zoveel leuke activiteiten mag je de open dag van Toonbeeld op zaterdag 8 juni niet missen! (Foto: Toonbeeld Castricum)