Mooier bij Mooi bestaat 12,5 jaar, viert u dit feestje met ze mee?

Castricum – Op 17 september bestaat parfumerie Mooi Van den Haak in winkelcentrum Geesterduin 12,5 jaar. Dit willen zij natuurlijk samen met u groots vieren! Dat gaan ze doen door middel van mooie aanbiedingen, toffe cadeaus, leuke winacties, heerlijke traktaties en verrassende acties samen met andere winkeliers!

Natuurlijk organiseren zij dit feest niet alleen! Op donderdag 15 september zal er een adviseuse van OPI aanwezig zijn die manicuren gaat verzorgen. Deze zijn te boeken voor 7,50 euro. Schaft u daarna een product van OPI aan? Dan krijgt u de behandeling cadeau! Op vrijdag 16 september is er de Kayori Experience: u kunt op deze dag binnen lopen voor een heerlijke handmassage van de Kayori-vertegenwoordigster. Op zaterdag 17 september is er een adviseuse van Collistar aanwezig: zij staat deze gehele dag voor u klaar met de beste Collistar-adviezen en de mooiste producten. Ook hiervoor kunt u een afspraak maken.

Korting

Ontvang de hele week 25% korting op bijna al uw aankopen! De eerste klanten die op 15, 16 en 17 september boven de 50 euro besteden, krijgen bovendien een mooie goodiebag cadeau. Wees er op tijd bij, want op=op! Het feest rond het 12,5-jarig bestaan van de vestiging in Geesterduin overlapt het 15-jarig bestaan van Mooi parfumerie, dus naast hun eigen feest hebben zij nog vele extra’s. Deze acties gaan beginnen op 12 september en zullen gelden tot en met 2 oktober. U kunt dan denken aan dagtoppers en speciale aanbiedingen van uw favoriete producten en een luxe beautybox waar u de mooiste cadeaus uit kunt grabbelen.

Het team van parfumerie Mooi Van den Haak hoopt u te mogen ontvangen tijdens de feestweken om dit feest met u te kunnen vieren. Intussen ‘Veel liefs, van de meiden van Mooi’.

Op de foto:
Van links naar rechts, van boven naar onder: Nancy, Renate, Anouk, Charlie, Jamie en Maaike. (Foto: Teunis van den Haak)