Miranda van der Endt nieuwe jeugdvoorzitter FC Uitgeest

In de jaarvergadering die op 20 november werd gehouden is Miranda van der Endt gekozen tot jeugdvoorzitter en werd Louis Reuzenaar gekozen tot secretaris van  FC Uitgeest. Met Miranda van der Endt eindelijk weer een vrouw in het hoofdbestuur van FC Uitgeest.

De vereniging is verheugd met deze nieuwe gezichten binnen het bestuur. Miranda van der Endt is de opvolger van Stefan Cnossen als jeugdvoorzitter van FC Uitgeest. Zij is al vanaf de start van dit seizoen werkzaam als jeugdvoorzitter, maar pas na de Jaarvergadering officieel benoemd.

Miranda is in het dagelijks leven werkzaam als talentencoach en loopbaanadviseur. Toen haar zoon lid werd van FC Uitgeest werd Miranda al snel gebeld en gevraagd voor het wedstrijdsecretariaat. Tot dat moment had zij niets met voetbal en nadat zij een keer had meegelopen, mocht ze het zelf doen.  “Ik wist niets, kende niemand, maar zodra er iets aan de hand was, was er ook altijd iemand die meteen wilde helpen. Dat is mijn ervaring met FC Uitgeest. Je bent er nooit alleen. Er zijn altijd mensen die kunnen helpen en samen kom je er altijd uit. Dat is ook wat ik wil uitdragen. Bij FC Uitgeest doen we het samen. Iedereen doet waar hij of zij goed in is en samen maken we een mooie vereniging waar mooie dingen gebeuren en met plezier gevoetbald wordt.”

Het bestuur heeft de overtuiging dat FC Uitgeest in de persoon van Miranda van der Endt een uitstekende opvolger van Stefan Cnossen heeft gevonden en dat zij voor  FC Uitgeest een belangrijke rol zal vervullen bij de verdere ontwikkeling van de club.