MHCC-veiling daverend succes

Castricum – De veiling van MHCC heeft zaterdag 15 juni een opbrengst van € 21.640,- opgeleverd. Een geweldig resultaat voor de Castricumse hockeyclub.  Voordat de veiling begon genoten maar liefst 115 gasten van een culinair 4-gangen veilingdiner volledig verzorgd door eigen leden. Jeugdleden in de bediening en ouders van leden in de voorbereiding en in de keuken. Burgemeester Toon Mans opende de veiling en gelijk daarna namen de veilingmeesters zo’n 125 kavels onder de hamer. Na de bekendmaking van de opbrengst barstte de danceparty los en maakten jong én oud er tot in de late uurtjes een groot feest van.

Bestemming opbrengst

De opbrengst van de veiling wordt besteed aan hockeymaterialen en aan het verder verbeteren en verduurzamen van de accommodatie. Zonder de steun van alle kavelsponsororen en de gulle bieders was dit resultaat niet mogelijk geweest. 

De hockeyclub bedankt iedereen voor zijn of haar bijdrage. De enorme opbrengst van de veiling geeft maar weer eens aan hoeveel mensen bij MHCC betrokken zijn en de club een warm hart toedragen. Speciale dank gaat uit naar de veilingcommissie en alle bij de avond betrokken vrijwilligers.

Foto:

Ben-Kees Eeltink (veilingmeester), Michiel van Zeggeren (voorzitter) en Simon Kornblum (veilingmeester) (foto: aangeleverd)