MHCC MD3 kampioen

Dit weekend zijn de meisjes van MD3 MHCC kampioen geworden. Met 7 gewonnen wedstrijden en een flink doelsaldo van 52 doelpunten waren zij niet te kloppen voor de tegenstanders. Op zaterdag 25 mei hebben ze de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld en met maar liefst 16-0 gewonnen van Rood-Wit MD7 Aerdenhout. De dames wisten dat het moest gebeuren deze zaterdag. Een week eerder wisten zij het hoger geklasseerde Qui Vive MD3 uit Uithoorn met 0-4 al op een nederlaag te trakteren. Een pijnlijk verlies voor de nummer één, die de koppositie had willen behouden.
Dat het duel tussen Rood-Wit MD7 Aerdenhout en MD3 MHCC zo zou eindigen, had niemand vooraf verwacht. De kersverse lijstaanvoerder MD3 MHCC kende op het eigen veld geen problemen met Rood-Wit MD7 Aerdenhout. MD3 MHCC stond namelijk binnen 2 minuten op een 1-0 voorsprong. Vanaf dat moment was de ploeg van Jet Kramer en Lisanne Peters niet te stoppen. Bij rust was de stand 7-0, na de onderbreking sloeg de ploeg van Jet en Lisanne met nog eens negen doelpunten echter genadeloos hard toe.
Op de foto van links naar rechts: Noa van der Schaaf, Emma Geerlings, Gwynne de Bruijn, Jade Wreesman, Veerle de Boer, Milou Snijder, Charlie Emanuels, Lieve Scheerens, Fay van der Welle, Anna Rikken, Jet Kramer (trainster), Dena Koopman (invalster), Emma van Scherpenzeel, Yara Elmir (niet op de foto Sterre Lodewijks). (Foto: aangeleverd)