Melle Timmers en Pepijn Kuiper winnen FIFA20 E-toernooi

Limmen – Voetbalvereniging Limmen organiseerde zaterdag 4 januari alweer voor de derde keer een FIFA E-toernooi.

In samenwerking met Weplayesports.com en de sponsoren New York Pizza en de Club van 100, werden door ruim 80 enthousiaste leden in de leeftijd van 6 tot 54 jaar twee toernooien gespeeld. ‘s Middags voor de jeugd onder 13 en ‘s avonds voor de oudere jeugd. Tussendoor kregen spelers en PlayStations even rust en werden de deelnemers door Virun Dauwan verwend met pizza’s van hoofdsponsor New York Pizza Limmen.

Bij het middagtoernooi werd er na de poulefase een knock-out-toernooi gespeeld. Daarin wisten Melle Timmers en Jayden vd Molen door te dringen tot de finale, die uiteindelijk door Melle met 3-1 werd gewonnen. De troostfinale ging tussen Noah Ahannach en Daan Pekel, waarbij Daan met 2-1 won en beslag wist te leggen op de derde plaats.

In de tussentijd was ook Aristote, de E-player van AZ, aanwezig die uitgedaagd kon worden door de deelnemers. Daarbij kreeg Aristote de wedstrijden niet cadeau en moest ook hij toegeven dat het niveau van VV Limmen ook op de Playstation stijgende is.

In het avondtoernooi ging het er net zo fanatiek en spannend aan toe. Hier waren het Jelle Twisk en Pepijn Kuiper die om de hoofdprijs mochten strijden. Het was uiteindelijk Pepijn die er na een spannende 3-2 overwinning met de beker, een certificaat en een mooie New York Pizza-cheque naar huis ging. De derde prijs was voor Nick Admiraal die met 3-1 net even te sterk was Ramon Twisk.

Naast de prijs voor de winnaars, had hoofdsponsor New York Pizza voor alle deelnemers nog een aardigheidje, en kwam er na bijna negen uur ‘gamen’ een eind aan een meer dan geslaagd derde FIFA E-Toernooi bij VV Limmen.

Op zaterdag 2 januari 2021 staat de volgende editie gepland. (Foto: aangeleverd)