Maximum aantal inschrijvingen Full of Life Triatlon in recordtijd bereikt

„De populariteit van het evenement wordt elk jaar groter”

Castricum – Sinds Valentijnsdag kan worden ingeschreven voor deelname aan de Full of Life Triatlon Castricum op 21 juni 2020. Dat hebben de organisatoren gemerkt. In twee en halve dag tijd zijn alle 240 inschrijvingen binnen. Dit is een absoluut record.

Bij de vorige editie waren hier nog tien dagen voor nodig. „We zijn zeer verrast door de snelheid van inschrijven. De populariteit van het evenement is ongekend groot en lijkt elk jaar toe te nemen”, zegt Stoppels namens de organisatiecommissie. „Hoewel voor mensen die nu nog willen inschrijven de wachtlijst in beeld is, is deelname zeker nog haalbaar. De ervaring leert namelijk dat er altijd deelnemers om allerlei redenen afzeggen. Vele deelnemers van vorig jaar die op de wachtlijst stonden, kregen de kans om alsnog mee te doen, schrijf je dus gewoon in”, luidt het advies van Stoppels. „Als je op de wachtlijst staat, hoef je pas te betalen als je inschrijving definitief wordt.”

De huidige deelnamelijst bestaat voor 65% uit mannen en voor 35% uit vrouwen. De jongste, ingeschreven deelnemer is 17 jaar, de oudste deelnemer 69 jaar. Ook hebben drie buitenlanders zich opgegeven. Het evenement belooft dit jaar dus weer een internationaal tintje te krijgen.

Tekst: Henk de Reus
Foto: Mardou van Kuilenburg