Luisteren en meezingen bij Connection

Koor Connection uit Castricum houdt op zondagavond 24 februari een open avond voor belangstellenden. De aanvang is om 19.15 uur. Iedereen is van harte welkom in de Maranathakerk om tijdens deze repetitieavond te komen kijken en luisteren. Meezingen kan natuurlijk ook. En wellicht wil je lid worden, want Connection kan nog enthousiaste zangers en zangeressen gebruiken.
Het koor Connection bestaat 33 jaar. Deze hechte groep mensen kan met ontzettend veel plezier terugkijken op een zeer afwisselend muzikaal verleden. Maar het koor is nog steeds niet uitgeleerd en werkt nog met net zo veel passie als ‘een derde eeuw’ geleden aan het verbeteren van de kwaliteit.
Het repertoire bestaat uit gospelsongs, spirituals en natuurlijk liederen rond Pasen en Kerst. Maar ook musicals zijn het koor niet vreemd; verschillende keren werden Jesus Christ Superstar en Godspell uitgevoerd en in 2005 werd het twintigjarig bestaan gevierd met een zelf geschreven en geproduceerde musical: From a Distance.
Al sinds de oprichting is dirigente Rolien Eikelenboom de steunpilaar van Connection. Vers van het conservatorium werd zij gevraagd het nieuwe koor te dirigeren en nu zijn Connection en Rolien niet meer los van elkaar te denken. Daarnaast wordt het koor al jaren ondersteund door een fantastisch combo.
Dit jaar staat in mei de Night of Music in Velserbroek op het programma. Hier zal samen met Shirma Rouse, Carel Kraaijenhof, Alderliefste, DJ DNS, Timothy Drake en Cor Bakker een heerlijke muziekavond op het toneel gezet worden.
Zin om een keer te komen luisteren en mee te zingen? Ga dan 24 februari langs. Voor meer informatie over het koor zie www.connection-hetkoor.nl. (Foto: aangeleverd)