Lezing van Marcel Hof in bibliotheek

Op donderdagavond 27 september van 19.30 tot 22.00  kunnen bezoekers tijdens een spirituele avond in de bibliotheek in Castricum kijken en luisteren naar een lezing van Marcel Hof. Marcel (broer van Wim ‘the Iceman’) gaat tijdens zijn lezing in op zijn methode die je in optimale geestelijke en lichamelijke conditie brengt. Zowel topsporters als mensen met uiteenlopende lichamelijke klachten hebben er baat bij.

De methode heeft een positief effect op reuma, hart en vaatziekten, pijnklachten, overgewicht en diabetes. Creativiteit en kracht nemen toe naarmate men deze methode langer beoefent. Marcel zal in deze lezing tevens diverse ademhalingsoefeningen met bezoekers doen en een demonstratie geven. De methode wordt op dit moment door middel van nieuwe studies onderzocht. Marcel zal de resultaten van deze studies delen. Marcel Hof heeft een passie om mensen meer in hun kracht te zetten door het wakker maken van de natuurlijke intelligentie van het lichaam. Als jongere broer van Wim Hof, is hij van jongs af aan gewend om extremen met betrekking tot lichaam en geest op te zoeken. Hij begeleidt mensen bij koudetraining, ademhalingstechniek, aandachttraining en ijsbaden. Meer info is te ezen op zijn website: www.marcelhof.com

Deze lezing is onderdeel van de spirituele avonden die worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard. De toegang tot de lezing bedraagt 11 euro inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via info@carlyshealth.nl of via 06 – 515 99 293. (Foto: aangeleverd)