Lezerspost: na aanrijding gewoon doorgereden

Op zondagmiddag 25 juni wilde ik nog iets in mijn auto op de achterbank leggen en stond tussen de deur en auto en toen een enorme knal! Mijn auto stond geparkeerd op de Prinses Beatrixstraat. Voor ik me daadwerkelijk realiseerde wat er gebeurd was, bleek dat een auto vanuit de richting Dorpsstraat rijdend richting de Torenstraat met de rechterspiegel mijn deur heeft geraakt. De deur is helemaal ontzet en zal vervangen moeten worden.

Met mij is er gelukkig niets aan de hand, behalve dat ik heel erg geschrokken ben. De spiegel van de auto, een donkerblauwe Ford Fiesta, is afgebroken en de bestuurder is doorgereden. We hebben nog in Castricum en Bakkum naar de auto gezocht, maar helaas zonder resultaat. Ziet u een Ford Fiesta zonder rechter buitenspiegel, dan graag een bericht. Ik zou graag in contact komen met de bestuurder/eigenaar van de auto om een en ander af te handelen.

Hans Cuvelier (hanscuv@gmail.com).