Lezerspost: kliffen op het strand

Regelmatig fiets ik naar het ‘stille strand’, zo ook op woensdagmiddag 2 februari, om te zien wat de golven met de duinen hadden gedaan (maandag het hoge water gezien, tussen de strandpaviljoens). Gelukkig kon ik vanaf het hoge duin goed afdalen naar het strand. Eenmaal op het strand heb ik foto’s gemaakt van de strandafgang (zie de foto met de blauwe kliko’s).

Hier was een kleine klif ontstaan, maar verderop zag het er veel indrukwekkender uit, zie de andere foto . ik loop meestal even naar het ‘drukke’ strand. Terug weer bij het ‘stille strand’ was het geen echt probleem om daar weer naar boven te gaan, Dus het verhaal op de voorpagina van 9 februari lijkt indrukwekkend, maar klopt niet. Verder is de Castricummer voor mij een onmisbare krant.

Annalize Karsten, Castricum