Lezerspost: geholpen na valpartij

Op kerstmiddag, na een lange wandeling met mijn rollator, was er weinig ruimte voor mij en iemand met grote boodschappentassen. En door welke oorzaak dan ook schijn ik over mijn rollator te zijn gelanceerd en lag ik op straat. Onze buurman heeft een en ander zien gebeuren en heeft mij samen met een meneer die fysiotherapeut was geweest op mijn rollator weten te hijsen en mij naar ons 55+-appartement gereden en mij in mijn stoel weten te plaatsen! Een geweldige actie van beide heren! Heel veel dank! Later, op kerstavond, was ik van de wereld. Ambulance naar de hartbewaking (ik ben hartpatiënt) en de heupfoto wees uit: scheurtje in het bot naast de ‘poot’ van de heupprothese. Kan alleen maar met rust en absoluut niet belasten genezen, dus die valpartij heeft nog een lelijk staartje!

John Scholtheis, Castricum