Levensboom, kabbala en de taal van het lichaam

Gerrit Koning is astroloog, handlezer, kruidenkenner, tarotist, numeroloog en kunstenaar. Hij verzorgt op donderdag 28 februari van 19.30 tot 22.00 uur een spirituele avond over de levensboom in de bibliotheek in Castricum aan de Geesterduinweg.
Gerrit geeft in deze lezing een andere kijk op ziekte, kwalen en psychische problematiek. Er zijn 10 vaste punten en 21 verbindingslijnen in het lichaam. De verbindingslijnen zijn ontwikkelings- en transformatiegebieden tussen de vaste punten. De getallen van 0 tot 21 zijn dan ook erg belangrijk. De levensboom, ook wel boom des levens genoemd, heeft een sterke overeenkomst met tarot en astrologie.
Kan de levensboom echt ‘geprojecteerd’ worden op ons menselijk lichaam? Aan het eind van de lezing is meer duidelijk over eigenschappen en kwalen in het eigen lijf. De levensboom kan veel inzicht geven.
De lezing is onderdeel van de spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard. Aanmelden voor de lezing kan via dejarigejob@gmail.com of via 06 – 515 99 293. De toegang is 11 euro inclusief koffie of thee. (Foto: aangeleverd)