Lentekriebels

Castricum – Elke vrijdag maar ook het weekend van 14 en 15 maart zet kunstenaarsduo Marina & Sabrina de deur van hun atelier en expositieruimte in Bakkum van 13.00 tot 18.00 uur open.

Het is maart en in de beeldentuin van deze locatie is een explosie van bloeiende voorjaarsbloemen te bewonderen. Elke vezel van ons lichaam verlangt naar de lente, de zon, het je zorgeloos koesteren in het vertrouwen dat overal liefde is in allerlei verschijningsvormen. Soms verscholen en dan weer zonneklaar is die liefde aanwezig in het werk dat Sabrina Tacci (schilderijen) en Marina Pronk (beelden en foto’s) in deze voorjaarsexpo laten zien.

De expositie wordt zaterdag 14 maart om 16.00 uur feestelijk geopend met een optreden van Henk Jan van Harten. Van Harten leidt zijn liedjes in met een praatje. Onder de titel ‘van Harten over de liefde’ zingt hij eigen liedjes over de liefde voor jazz, de onbereikbare liefde en de liefde dicht bij huis, de liefde in het algemeen en zonder uitzondering in het bijzonder. Hij wordt daarbij begeleid door gitarist Mark Minnema.

(Foto: Goedemorgen! – Marina Pronk)