Kunst en muziek tussen de bollen

Tijdens de Bloemendagen, op zondag 28 april  van 11.00 tot 18.00 uur, organiseert het gemengd koor De Vredeburgers, in samenwerking met de Stichting Hortus Bulborum, voor de zesde keer een kunst- en muziekevenement. 

In de tuin achter ‘Ons Huis’, op het terrein van de Hortus, wordt een kunstmarkt gehouden waar onder andere beelden in steen, keramiek, schilderijen en kaarten met monotype, collages, handgemaakte leren tassen en accessoires,  sieraden, handbeschilderde zijde en handgemaakt vilt te bewonderen en te koop zijn. Alle deelnemende kunstenaars komen uit de regio.

In de prachtige muziekkoepel, Het Pieter Boschman Paviljoen, is ‘s middags gezellige muziek te beluisteren. Ook het organiserend koor zal een kort informeel optreden verzorgen van 13.15 tot 13.45 uur. Van 14.30 tot 17.30 uur spelen de troubadours ‘De Zwagers’, bestaande uit Hubert Kuijper en Sjaak Keijzer uit Heiloo Ierse folk, blues, country en ballads.

Op het terras en in ‘Ons Huis’ is koffie en thee met huisgemaakte taart verkrijgbaar. Er wordt een drankje geschonken en een hartig hapje geserveerd. Ook zijn er diverse belegde broodjes verkrijgbaar. Tevens is er een loterij met diverse originele prijzen en voor de kinderen een gratis grabbelton met leuke verrassingen.

De opbrengst van al deze activiteiten komt ten goede aan het gemengd koor De Vredeburgers om in de toekomst mooie concerten te kunnen blijven presenteren. Voor meer informatie: www.devredeburgers.nl. (Foto: aangeleverd)