Te koop: luxe appartementen project Waterman

Waterman, hier komt het beste van twee werelden samen; de gemoedelijke rust van het dorp en de gezellige drukte van de stad binnen handbereik. Het kleinschalige Waterman biedt 12 en 16 koopappartementen, ieder met een fantastisch uitzicht.

Waterman

Dit kleinschalige project ligt op een schiereiland. De drie appartementengebouwen zijn in een waaiervorm opgesteld. Door deze openheid sluiten de appartementen volledig aan bij het landschappelijke en waterrijke karakter van de omgeving. Een kleine haven, rietkragen en subtiele hoogteverschillen, afgewisseld met gazons, zorgen voor een optimale waterbeleving vanuit de appartementen. Het uitzicht van deze appartementen aan de rand van Uitgeest, is weids, groen en waterrijk. GeO Architecten uit Schagen heeft dit ontwerp exclusief voor deze locatie getekend. Waterman komt aan de toekomstige Smallekamplaan, in plan Waldijk in Uitgeest en is een ontwikkeling van Scholtens Projecten B.V. uit Wognum.

Verkoopmanifestatie

Man nodigt u van harte uit om naar de verkoopmanifestatie te komen op donderdag 19 oktober van 18.00 tot 20.00 uur in het Scholtens Gebouw, Geert Scholtenslaan 10, 1687 CL in Wognum.

Waterman bestaat uit drie kleinschalige gebouwen die verschillend zijn van grootte.

Appartementencomplex A, bevat 4 driekamerappartementen van 93 m2, en 8 vierkamerappartementen van 128 m2 verdeeld over 4 woonlagen. De appartementen op de verdieping hebben een balkon en de appartementen op de begane grond beschikken over een riante tuin aan het water. Alle appartementen beschikken over een berging en parkeerplaats in de parkeerkelder.

Appartementencomplex B heeft 12 driekamerappartementen en 4 tweekamerappartementen van ruim 77 m2 verdeeld over 3 woonlagen. Deze appartementen beschikken over een berging op de begane grond en kunnen parkeren op eigen terrein.

Deze levensloopbestendige woningen van zowel blok A als B worden standaard voorzien van vloerverwarming, luxe keuken en een compleet afgewerkte badkamer.

Bij complex B komt een kleine sloepenhaven en een aantal appartementen hebben een eigen aanlegsteiger waar bewoners een bootje kunnen aanleggen. Een boottochtje is snel gemaakt door de wijk Waldijk, het dorp of de omliggende natuur. Daarnaast kan men direct varen naar het Uitgeestermeer of Alkmaardermeer.

Appartementencomplex C bevat 24 appartementen. Deze huurappartementen zullen door een belegger op de markt worden gebracht.

Op www.wonen-uitgeest.nl vindt u meer informatie over het project.