Knutselen met wedstrijd in Tuin van Kapitein Rommel

Op woensdagmiddag 20 februari, in de voorjaarsvakantie, kunnen kinderen van de basisschool in de Tuin van Kapitein Rommel een, met gipsband bekleed, vaasje beschilderen. Het knutselen is van 13.30 tot 15.30 uur.
Het vaasje vullen de kinderen met aarde en een zonnebloempit. Als deze pit thuis goed is ontkiemd, kan het plantje in de tuin worden geplant als de vorst weg is. Verzorg het goed en doe je best om de hoogste zonnebloem te kweken. Bij het zaadje ontvangen de kinderen een formulier met informatie over de verzorging en hoe de wedstrijd werkt. De drie deelnemers met de hoogste zonnebloem, verdienen een prijsje.
De entree voor de knutselmiddag is 3 euro inclusief materiaal en iets te drinken. Er kunnen maximaal 16 kinderen deelnemen. Opgeven is daardoor noodzakelijk en kan via www.tuinvankapiteinrommel.nl of via e-mail info@tuinvankapiteinrommel.nl. Opgeven kan tot uiterlijk maandag 18 februari. Als de knutselmiddag vol is, kunnen kinderen nog wel meedoen aan de wedstrijd. Ga dan op vrijdagmiddag 22 februari, met een eigen bloempotje, een formulier en zonnebloempit ophalen. De kosten zijn dan € 0,50. (Foto: aangeleverd)