Kinderkerstfeest ‘Kerst in Lego’

Op vrijdag 23 december om 18.30 uur is er in de Protestantse Kerk in Uitgeest (Castricummerweg 2) een kinderkerstfeest waarbij iedereen van harte uitgenodigd is. Wil je niet alleen maar kijken naar de levende kerststal en luisteren naar het kerstverhaal? Meedoen mag! Alle kinderen zijn welkom om verkleed als engel, herder of koning(in) te komen en mee te spelen in het kerstverhaal. De kerk is tijdens dit feest sfeervol verlicht met allemaal kleine lichtjes.

Tijdens de adventsperiode hebben de kinderen van de kindernevendienst de Kerststal nagebouwd van Lego. Dat heeft een aantal hele leuke kleurrijke Kerststallen opgeleverd. Ook de verlichte Kerststal in de kerktuin zal er weer zijn en ook daar is Lego terug te vinden. Omdat dit een grote Kerststal is zijn de dieren die hierin staan van Lego Duplo gemaakt. Alle Kerststallen zijn op de avond van het Kinderkerstfeest te bewonderen.

Ook zonder (klein)kinderen bent u welkom dit feest met ons mee te vieren. De toegang is gratis en na afloop is er voor iedereen wat lekkers. Alle kinderen krijgen een leuke verassing mee naar huis.

Voor meer informatie: nanette@baso.nl/0251-320035. Zie ook www.kerkuitgeestakersloot.nl.