Kinderen vermaken zich opperbest met vakantieactiviteiten

Castricum/Heemskerk – In de eerste week van de zomervakantie hebben ruim tweehonderd basisschoolleerlingen uit de gemeenten Castricum en Heemskerk deelgenomen aan de sportieve vakantieactiviteiten van Team Sportservice Kennemerland. Er kon meegedaan worden aan een mini voetbaltoernooi, bootcamp, een buitenspeelochtend en twee nerfbattles.

,,Is het nu al afgelopen?”, aldus een van de deelnemers aan de buitenspeelochtend in Heemskerk na een uur sporten en spelen. Een veld vol leuke spelletjes en een springkussen, logisch dat je daar geen genoeg van krijgt. Ook veel leuke reacties na de nerfbattle in Castricum en Heemskerk. ,,Als dit spel er de volgende vakantie ook is, dan doe ik zeker weer mee!” En dat is te begrijpen, het zijn spellen die ze normaal niet vaak zullen spelen op school en er heerst altijd een heel prettige sfeer onder de deelnemers.

Elke keer weer leuk om te zien hoe de kinderen zo makkelijk samen spelen terwijl ze elkaar niet of nauwelijks kennen. Ook het minivoetbaltoernooi op het Cruyff Court was een groot succes. Onder leiding van buurtsportcoach Bart en gymjuf Miriam werd fanatiek maar sportief gespeeld en alle deelnemers ontvingen na afloop een klein prijsje. Ook in de zesde week van deze zomervakantie wordt een sportief programma aangeboden. Dit is op de website van Team Sportservice Kennemerland te vinden. (Foto’s: Team Sportservice Kennemerland)