Kermisrun Limmen voor Isabelle

Limmen – Honderden mensen hebben zich de afgelopen dagen het lot van Isabelle uit Limmen aangetrokken. Ze belandde in een rolstoel, nadat ze werd aangereden. Door traumatisch hersenletsel veranderde ze in een kasplantje en kon niet meer voor haar kinderen zorgen. Jarenlang vocht ze tegen de pijn en door zware revalidatie met veel kosten voor eigen rekening kon ze steeds meer. In Nederland wordt de voor haar noodzakelijke behandeling helaas niet aangeboden. Een mogelijkheid is nu een dure behandeling in Amerika.

Zaterdag 7 september deden honderden mensen mee aan de Kermisrun in Limmen om geld voor haar in te zamelen. De deelnemers moesten door koud slootwater en schuim rennen en over allerlei obstakels klimmen. Isabelles dochter Fay ging voor het maximale aantal rondjes, omdat een leraar had gezegd dat hij een tientje extra zou doneren als ze het zou halen.

„Ik ben echt dankbaar voor alle lieve berichtjes en donaties de afgelopen tijd,” zegt Isabelle. „Voor mij was het een grote klap dat ik van de ene op de andere dag niets meer kon: niet meer werken, niet meer dansen en zelfs simpel huishoudelijk werk was al te veel gevraagd. Zo’n auto-ongeluk kan iedereen overkomen.” De Kermisrun in Limmen volgde ze vanuit haar rolstoel: „Echt onwijs hoe de deelnemers al die hindernissen trotseerden. Als het allemaal goedkomt met de behandeling, kan ik misschien volgend jaar een stukje mee rennen.”

Doneren voor Isabelle kan nog steeds via de site, ‘help Isabelle naar Amerika’: https://www.doneeractie.nl/help-mijn-vrouw-onze-moeder-naar-amerika/-37384    

Foto: aangeleverd