Katerloop zondag 9 september

De Limmer IJsclub organiseert, dit jaar in samenwerking met de Heeren van Limmen, voor de 38e keer de Katerloop. Deze kleinschalige en gezellige loop slingert aan de oostkant door Limmen en is geschikt voor jong en oud. De Katerloop kan in 5 of 10 km gelopen worden en er zijn weer prijzen te winnen door de beste drie lopers per categorie.

Dit jaar wordt door de Heeren van Limmen nog een extra prijs uitgereikt aan de snelste deelnemer, die zowel de Kermisrun op zaterdag, als de 10 km Katerloop op zondag volbrengt; een nieuwe uitdaging dus voor de echte bikkels.

Voor de kinderen is er ook een leuke route bedacht en zij ontvangen uiteraard weer een verrassing. De kinderen lopen in twee sessies: kinderen tot en met 8 jaar en kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Uiteraard zijn er ook prijzen voor de beste drie lopertjes per leeftijdscategorie. De kinderen hoeven zich niet in te schrijven, maar kunnen zich gewoon melden bij de Heeren van Limmen.

Jeugdloop: Melden vanaf 09.30 uur bij de Heeren van Limmen. Start 10.00 uur bij de Heeren van Limmen. Deelname gratis.

Katerloop: Inschrijven vanaf 09.30 uur bij de Heeren van Limmen. Start 10.30 uur bij de Heeren van Limmen. Inschrijfgeld: 3 euro. (Foto: aangeleverd)