Kapitein zoekt veerman

Castricum – De Tuin van Kapitein Rommel is een prachtige tuin in het hart van Castricum. Ruim veertig vrijwilligers zorgen ervoor dat deze tuin er ieder seizoen weer tiptop uitziet. Maar op dit moment is er behoefte aan enkele extra vrijwilligers die wat vrije uren over hebben.

In de eerste week van de zomervakantie organiseert de Tuin van Kapitein Rommel voor de elfde keer de Sprookjestuin. De Heen-en-Weerwolf, de veerman uit Puk van de Petteflat die de kinderen over de vijver van de Tuin vaart, is dit jaar op vakantie. Het varen in het veerbootje ervaren de kinderen als een spannende belevenis. Wie wil in de week van 17 tot 21 juli een of meerdere dagdelen veerman zijn?

Groene vingers

Een team van twaalf tot vijftien vrijwilligers werken wekelijks één of meer dagdelen om de tuin te onderhouden. Op dit moment komt men hiervoor echter vrijwilligers tekort. Vooral mensen die de handen uit de mouwen willen steken voor snoeiwerk, spitten en baggeren zijn zeer welkom. Heb je interesse in vrijwilligerswerk en wil je ook een steentje bijdragen? Neem dan contact op met Margot Nell (bereikbaar op maandag, donderdag en vrijdag via telefoonnummer 0251 672356) of stuur een e-mail naar info@tuinvankapitenrommel.nl voor meer informatie. (Foto: aangeleverd)