Kampioenen bij FC Uitgeest

Op de velden van FC Uitgeest werden de afgelopen weken weer een paar feestjes gevierd. Drie kampioenen konden in de boeken worden bijgeschreven: F1, F4 en MP1
Na een 5-0 overwinning op Alliance ’22 F1 (foto) op zaterdag 28 november werd FC Uitgeest F1 kampioen in de najaarscompetitie van de 1e klasse 04: 10 wedstrijden gespeeld, 10 gewonnen. Met nog één wedstrijd te gaan niet meer te achterhalen door de nummer twee Odin ’59 F1.

Op de foto van links naar rechtsde spelers Lex Hollenberg, Koen Post, Lars de Ruijter, Ammar Abdullatif, Chris van ‘t Veer, Mees Putter, Lucas Verberne, Jascha van Zijl en Adham Ghaiad. De volwassenen op de foto zijn Maarten Post (trainer/coach), Richard Hollenberg (teammanager) en John Putter (supporter).
De F4 werd ook ongeslagen kampioen van de najaarscompetitie in de 5e klasse 07 na een 2-0 overwinning op Onze Gezellen F, niet meer te achterhalen door de concurrentie.

Van achter naar voor en van links naar rechts zijn de volgende namen: Ralf Woestenburg (leider), Stein Kossen, Tieme Hes, Merijn Schipper, Mees van Duivenvoorde, Mark Frantsen (leider), Thies Buur, Dax Ursem, Stein Woestenburg, Sem Szabo en  Tim Frantsen.
Het derde team waarvoor de vlag uit kon was het eerste Mini-pupillenteam, FC Uitgeest MP1. Kampioen in de najaarscompetitie van de 1e klasse 3 waarin onder andere Zeeburgia MP1 werd verslagen. Alle wedstrijden gewonnen en meer dan 300 doelpunten gescoord!

Zittend van links naar rechts:

Syd Glastra, Job Tiebie, Mart de Waal, Jaron Lammerts van Bueren en Sefidun Ghaiad. Staand van links naar rechts:

Rick van der Pol, Luca Weijsters, Ramses Vet, Chris van Bennekom en Bob Heijnen.

Teambegeleiders: Erik Glastra en Marcel de Waal.