Kamperen in stijl op Camping Geversduin

Castricum – Ook in Castricum kunnen toeristen steeds luxer kamperen. Camping Geversduin introduceert een gloednieuwe accommodatie: de Duin Boet. Een compleet ingerichte luxe tent opgebouwd uit een houten frame met overdekte houten veranda. Uiteraard toegerust op de nieuwe tijden: inclusief eigen badkamer en sanitair.

Aan de stijlvolle inrichting is veel aandacht besteed. Een 3-zitsbank met fauteuil, gezellige eettafel en een volledig ingerichte keuken met onder andere een inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, magnetron en koffieautomaat. Door de totale oppervlakte van veertig vierkante meter zijn er twee slaapkamers. Er is zelfs ruimte voor een vijfde persoon op de slaapbank in de woonruimte. Uiteraard zijn de bedden bij aankomst opgemaakt en liggen de handdoeken klaar. Dankzij de elektrische kachel is kamperen in de wat koelere periodes van het jaar even comfortabel en aangenaam.

Met deze tent van de buitencategorie blijft de Kennemer Duincampings ook op camping Geversduin inspelen op de groeiende vraag naar kamperen in de natuur, maar dan wel in combinatie met luxe en gemak. Onder de Kennemer Duincampings vallen drie bekende campings. Camping Bakkum en Camping Geversduin in Castricum en Camping de Lakens in Bloemendaal. De nieuwe Duin Boet is online te reserveren. (Foto’s: aangeleverd)