Kaartverkoop voor Kaeskoppenstad 2019 is gestart

In het eerste weekend van juni keert de oude binnenstad van Alkmaar weer even terug naar de start van de Gouden Eeuw: tijdens Kaeskoppenstad op 1 en 2 juni 2019! De kaartverkoop voor dit geweldige historische evenement van start gegaan. Snelle beslissers kopen nu hun tickets met korting.
Voor de eerste 2.500 kopers van online tickets geldt het aantrekkelijke ‘Early Bird’ tarief van slechts € 3,00, daarna betaal je voor een ticket € 4,00. Ook tijdens het evenement zijn tickets te koop voor € 4,00 aan de kassa van Kaeskoppenstad: de niet te missen Roode Toren op De Mient. Wie een ticket vooraf online koopt, hoeft dan niet in de rij voor de kassa te wachten
Er is veel te zien in Kaeskoppenstad, voor jong en oud. Neem vooral de kinderen mee, zij zullen zeker van het evenement genieten. Voor kinderen tot en met 5 jaar is de entree gratis.
Met een ticket kun je direct naar de ingang van Kaeskoppenstad, aan de Voordam, tegenover het Waagplein. Daar is het begin van de unieke route door het Alkmaar van de late zestiende eeuw. Je loopt langs de mooie grachten Luttik Oudorp en Verdronkenoord en je waant je in de Gouden Eeuw. Voor twee dagen geen auto’s of brommers langs de grachten, maar Watergeuzen, pestlijders, edelen, vuurspuwers, chirurgijnen en weesmeisjes. Natuurlijk zorgen onder andere de troubadours voor vrolijke muziek onderweg.
Ga kijken in Kaeskoppenstad, en verwonder je over Alkmaar in vroeger tijden. Tickets voor Kaeskoppenstad zijn te koop op de website:www.kaeskoppenstad.nl/tickets. (Foto: aangeleverd)