Juichzone op Camping Bakkum tijdens NN Halve Marathon van Egmond

CZondag 13 januari vindt de NN Egmond Halve Marathon plaats. De Juichzone op Camping Bakkum is al bijna een traditie. Dit jaar loopt voor de vierde keer het parcours over het terrein van de camping. De Juichzone wordt samen met Atletiek Vereniging Castricum georganiseerd om de vele lopers een hart onder de riem te steken nadat zij het zware stuk over het strand hebben gehad. 

Ook dit jaar wordt er weer een feestje gevierd op het terrein van de camping. Met warme chocolademelk, Glühwein en broodjes rookworst wordt de innerlijke mens verwarmd, terwijl iedereen staat mee te deinen op de muziek van DJ Sweet le Freak. 

Veel supporters zullen aanwezig zijn om leden van Atletiek Vereniging Castricum aan te moedigen. Marathonlopers Michel Butter en Edwin de Vries zijn hun beroemdste leden en behoren tot de Nederlandse top. Beiden lopen mee en men gaat hen weer kippenvel bezorgen in de Juichzone. De atletiekvereniging heeft een speciale trainingsgroep die sinds september getraind heeft voor de NN Halve Marathon van Egmond. Ook zij kijken uit naar de gezellige doorkomst in de Juichzone. 

De eerste wedstrijdlopers worden tussen half een en kwart voor een verwacht. Zorg dat u er op tijd bij bent, dan heeft u het beste uitzicht. Het feestje begint om 12.00 uur. En om 14.30 uur zijn de lopers allemaal voorbij gekomen. Er zijn genoeg parkeerplaatsen, op de fiets komen is nog makkelijker. (Foto: aangeleverd)