Johanna Kraus verzorgt contactochtenden KBO

Castricum – KBO Castricum organiseert sinds deze week ontmoetings- en bezinningsochtenden in dorpshuis De Kern. Naast de bezinning is er uitwisseling, delen en vragen stellen over onderwerpen die velen van ons bezighouden.

Met elkaar en onder begeleiding van Johanna Kraus (foto) gaan de bezoekers op weg met wat hen innerlijk en uiterlijk beroert in deze onrustige tijden. Dit brengt de deelnemers op een onverwachte inspirerende manier met elkaar in verbinding. De bedoeling is dat men na de reeks van vijf ochtenden samen de koers gaat bepalen voor het verdere verloop van het project. ,,De vrijdagochtend lijkt ons voorlopig de beste ochtend om de week goed af te ronden en het weekeinde fris op te starten’’, aldus KBO Castricum. De ochtenden zijn toegankelijk voor leden en gasten boven 55 jaar. Na afloop zijn soep en broodjes tegen kostprijs verkrijgbaar. Er is ruimte om na te praten voor ieder die dat wil.

De kosten voor deelname bedragen 6 euro voor KBO/PCOB-leden en 10 euro voor niet-leden. Koffie is bij de prijs inbegrepen. De kosten voor soep en broodjes komen daar nog bij, hiervoor dient men vooraf te reserveren. Graag aanmelden bij Johanna Kraus (06 40366473 / mail2johannakraus@gmail.com) of bij KBO Castricum (info@kbocastricum.nl). KBO Castricum: ,,Wij hopen dat velen zich opgeven en dat we met elkaar bijzondere ochtenden gaan meemaken, waar we elkaar weten te inspireren en waar bijzondere ontmoetingen uit voort komen.’’ Vanaf 10.00 uur kunnen de deelnemers inlopen, de start van de bijeenkomst is om 10.30 uur.