Jochem Klijn verzilvert voetbalreis naar Sevilla

De speciale match die tijdens de lustrumeditie van de Beursvloer IJmond Noord werd gemaakt waardoor Jochem Klijn uit Uitgeest samen met zijn vader naar een wedstrijd van Real Betis Sevilla kon én daar bovenop een meet and greet met Rafael van der Vaart kreeg aangeboden, is verzilverd.

Op zaterdag 22 november vloog Jochem samen met zijn vader Paul Klijn naar Sevilla. Daar hadden vader en zoon twee dagen de tijd om de stad te verkennen. Zondagavond 23 november stond de wedstrijd tussen Real Betis Sevilla en Atletico Madrid op het programma. Helaas kwam van der Vaart niet tot spelen en verloor Sevilla met 0-1, maar dat maakte de ervaring niet minder indrukwekkend. Na de wedstrijd werden Jochem en Paul bij Van der Vaart thuis uitgenodigd voor de meet and greet, extra speciaal! Eenmaal daar nam Van der Vaart uitgebreid de tijd voor Jochem en overhandigde hij hem een gesigneerd shirt.

De Beursvloer zet met haar event ieder jaar maatschappelijk betrokken organisaties in het zonnetje. Met deze match, waar ambassadeur Rafael van der Vaart zeer nauw bij betrokken was, vierde de Beursvloer IJmond Noord haar 5-jarig jubileum. De Beursvloer IJmond Noord is sponsors A9 Studio’s en Endema Woninginrichting én Van der Vaart zeer erkentelijk voor het mogelijk maken van deze reis.