Jeugdscheidsrechters behalen diploma

Op 14 en 15 oktober is onder leiding van de Uitgeester KNVB docent Wim Sombroek, een opleiding pupillenscheidsrechter gehouden en de 15 deelnemers zijn allemaal geslaagd!!

Deelnemers: Alex van der Pol, Roy Roelofs, Stijn Tromp, Kas van der Eng,  Rowin Leijstra, Thom Schoorl, Stan de Waal, Gijs Krom, Sam Meijer, Emiel Huijbens, Stefan Sutterland, Lara Vaalburg en Eline Renken. Op de foto ontbreken Tim Montauban en Jesse Versluis. Zij moesten al vroeg weg naar hun eigen wedstrijd. FC Uitgeest is heel tevreden met dit mooie resultaat.

Menigeen zal gemerkt hebben dat er de laatste tijd veel wedstrijden gespeeld werden zonder scheidsrechter. Dit werd als niet prettig ervaren. Daarom hierbij alvast de oproep om je in te schrijven voor de volgende pupillencursus die naar verwachting rond het einde van dit jaar of begin 2017 gehouden gaat worden.
Wat zijn de eisen? Leeftijd vanaf 12 jaar en goede zin, totaal duurt de opleiding zo’n 4 uur. De kosten worden door FC Uitgeest betaald en je krijgt ook een tenue in bruikleen Opgeven kan door een e-mail te sturen naar: scheidsrechters@fcuitgeest.nl.