James Bond op het Jac. P. Thijsse College

Maandag 30 en dinsdag 31 januari presenteert de theaterklas 6vwo van het Jac. P. Thijsse College vanaf 20.00 uur de zelfgeschreven theaterproductie ‘De naam was Bond’. Het stuk is een komische variant van de spannende filmreeks James Bond.

Alvast een kijkje in het verhaal. Na jaren van trouwe dienst is ook voor James Bond het moment aangebroken om met pensioen te gaan. Wie is er beter geschikt dan zijn eigen zoon om in zijn voetsporen te treden? De enthousiaste maar enigszins onervaren James junior. kan niet wachten om zijn volle gewicht in de strijd te gooien en te gaan werken bij de MI6-organisatie. Nog nooit stond er zoveel op het spel in een tijd waarin niemand meer te vertrouwen is. Gaat het James lukken om zijn missie tot een succesvol einde te brengen, ondanks zijn morbide obesitas?

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie van het Jac. P. Thijsse College of via Llw@jpthijsse.nl. De winst gaat naar Make-A-Wish, een organisatie die de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. Een cheque met het opgehaalde bedrag wordt na de voorstelling op 31 januari overhandigd worden. Los van de kaartverkoop kan iedereen natuurlijk een donatie doen op de actiepagina van Make-A-Wish.