Jaarmarkt in Limmen op 29 juni voor jong en oud

Limmen – Op woensdag 29 juni vindt de jaarmarkt plaats. Bijna 150 kramen zullen staan langs de Kerkweg en Dusseldorperweg. Van 14.00 tot 21.00 uur zal het centrum weer bruisen van de handel, aanbiedingen, activiteiten, lekker eten en gezellig publiek. Net als eerdere edities hoopt de organisatie op mooi weer en op een nog mooiere opkomst vanuit de hele regio.

U kunt op de jaarmarkt zomaar een paar uur zoet zijn. Diverse eetmogelijkheden zorgen ervoor dat u geen honger hoeft te krijgen. Zoals elk jaar is er weer een breed assortiment aan kramen met veel leuke aanbiedingen. Diverse verenigingen uit het dorp zijn daarnaast goed vertegenwoordigd. Zo heeft TIOS een Air Tumblingbaan en verzorgt de harmonie ’s avonds een optreden. Van kleding tot muziek en van lekker eten tot aan literatuur. En dat allemaal voor jong en oud!

Vredeburg

De benedenverdieping van Vredeburg aan de Dusseldorperweg is ook dit jaar weer geopend voor publiek. Tal van verenigingen laten hier zien wat er zoal gedaan kan worden. Bij goed weer is het terras bij Vredeburg geopend. Alsof dat niet genoeg is hebben ook EetBarLekker en Heeren van Limmen hun terras uitgestald om de bezoekers van de Jaarmarkt te verwelkomen. Op woensdag 29 juni bent u van 14.00 tot 21.00 uur welkom om de markt te bezoeken.