Italiaans Sponsordiner brengt ruim € 2.100,- op voor Alpe d’HuZes

Limmen – Vrijdag 6 maart gingen de deuren van Heeren van Limmen om 17.00 uur open en meteen kwamen de mensen binnen om deel te nemen aan het Italiaanse Sponsordiner ten behoeve van Alpe d’HuZes.

Marieke en René van Zilt van Heeren van Limmen en Gerda Burgering-Admiraal van Team Bioracer hadden dit samen bedacht. Met ruim 150 inschrijvingen zat de hele zaal vol; er was zelfs een reserve lijst. De zaal was aangekleed met de Italiaanse kleuren rood-wit-groen.

Aan iedereen werd als eerste een tomatensoep met daarbij Focaccia brood geserveerd. Hierna volgde het buffet met lasagne, ravioli, tricolore wokkel pasta, koude pasta salade en sla. Als toetje was er een trio van Tiramisu – chocolade mousse – vanille ijs. Gianni gaf een extra muzikale tint aan het geheel. Gasten betaalden € 17,50 per persoon, waarvan € 12,50 naar team Bioracer ging.

De vele mooie en lieve reacties tijdens en na afloop lieten zien dat het erg in de smaak viel bij iedereen. Op dit moment kan de organisatie melden dat dit sponsordiner al ruim €2.100,- heeft opgebracht voor team Bioracer. Dit zal op de actiepagina van Alpe d’HuZes worden gestort. Meer lezen over team Bioracer; https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/bioracer.

(Foto: Guido Bosland Fotografie)