Introductiecursus Hockey Helden bij MHCC

Castricum – MHCC organiseert opnieuw de intoductiecursus Hocey Helden. Deze cursus is bedoeld voor jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar die op zoek zijn naar een leuke sport. Iedereen die graag wil ervaren hoe het is om te hockeyen, kan op zondag 20 en 27 september en 4 oktober deelnemen.

Hockey-Helden geeft kinderen de mogelijkheid om drie achtereenvolgende weken geheel vrijblijvend met een hockeytraining mee te doen. Een uur lang worden hockeyoefeningen en spelletjes gedaan, vaak afgesloten met een wedstrijdje. De kinderen worden op leeftijd en in kleine groepjes ingedeeld. Na de training staat er een glas limonade klaar.

Wanneer?

Het is mogelijk om op de zondagen 20 en 27 september en 4 oktober van 09:30 tot 10:30 uur deel te nemen bij hockeyvereniging MHCC op sportpark Wouterland. De trainingen worden verzorgd door enthousiaste jeugdtrainers van de club. Tijdens de cursus wordt een hockeystick beschikbaar gesteld.

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven voor Hockey Helden kan via www.mhcc.nl en ook voor meer informatie kan men hier terecht. Voor overige vragen kan een bericht naar jongstejeugd@mhcc.nl worden gestuurd. Deelname aan de cursus is gratis en schept geen verplichtingen. Lid worden na de cursus kan uiteraard wel. De club volgt de landelijke richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM.