Interactieve lezing: leven na de dood

Robert Gilhuijs verzorgt  een interactieve lezing met als thema ‘Leven na de dood; een geboorte aan Gene Zijde.’ Tijdens deze lezing wordt ingegaan op de aspecten van het overlijden en de overgang die daarna volgt. De vraag die beantwoord wordt is: in hoeverre is de dood het einde en in hoeverre is het een nieuw begin? De lezing vindt plaats op donderdag 23 mei van 19.30 uur tot 22.00 uur in  de bibliotheek in Castricum.

Tijdens deze ochtend vertelt Robert wat de rol is van de achterblijvers. Het gaat daarbij om welke rol zij vervullen in het leven van de overgegane ziel en welke rol de overgegane ziel vormt in het leven van de achterblijvers. Daarbij wordt ook de rol van de Engelen van het Licht betrokken. Verder is het mogelijk om een vraag te stellen en om een persoonlijke boodschap te vragen. Er wordt dus ook aandacht besteed aan het leren communiceren met overledenen.

Robert Gilhuijs is auteur en docent. Daarnaast geeft hij lezingen, engelenreadings, engelenhealings en geeft hij samen met zijn partner Karin van Stralen spirituele life-coaching in hun praktijk en school voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording in Anna Paulowna.  Robert neemt diverse boeken ter verkoop mee, die hij in de loop der jaren heeft geschreven.
De lezing is onderdeel van de Spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard.

De lezing start om 19.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum aan de Geesterduinweg 1. Aanmelden kan via dejarigejob@gmail.com of via 06 – 515 99 293. (Foto: aangeleverd)