Inschrijving VakantieFUN geopend

Regio – Aankomende zomervakantie organiseert Stichting Sport-Z VakantieFUN, een sportief en creatief vakantieprogramma voor kinderen van 6 tot en met 17 jaar met een GGZ-indicatie die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod. Voor de kinderen, die door een stoornis in het autismespectrum of andere problematiek vaak niet makkelijk in een groep meekomen, is een interessant vakantieprogramma opgezet.

Kleine groepjes, veel persoonlijke begeleiding en een uniek programma met sportieve en creatieve activiteiten zorgen ervoor dat ook deze kinderen deze zomer vrienden maken en iets hebben om naar uit te kijken. Kinderen uit de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Heiloo en Castricum kunnen zich tot 31 maart gratis aanmelden voor het programma. 

Gezien het specifieke gedrag van de deelnemers wordt er gedurende de dag vooral gelet op structuur, duidelijkheid, bekendheid en plezier. De uitstekende faciliteiten en veilige omgeving van sportcomplex De Meent Bauerfeind in Alkmaar lenen zich bij uitstek om de kinderen tijdens de vakantie en mooie dag te bezorgen.  

Meedoen 
VakantieFUN vindt plaats in de eerste vier weken van de zomervakantie van maandag tot en met vrijdag. Ouders en verzorgers van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen en die in een van de betrokken gemeenten wonen, kunnen hun kind tot 31 maart aanmelden via www.sport-z.org/vakantiefun. Deelname aan VakantieFUN is kosteloos. Informatie: Hester Zwart, via 06 52 49 32 64 of h.zwart@sport-z.org.  

Ook het populaire trampolinespringen staat weer op het programma bij VakantieFUN 2020 (Foto: aangeleverd)