Impuls voor sport en bewegen in Castricum

Castricum – De gemeente heeft de nieuwe website www.sportenbewegenincastricum.nl gelanceerd. Hier kan iedereen terecht voor het sportaanbod, contactgegevens van de buursportcoaches, handige linkjes naar andere websites op het gebied van sport en bewegen in de gemeente en nog veel meer. Wethouder Ron de Haan (Sport): ,,Gezondheid heeft meer dan ooit onze aandacht. Sport en bewegen is niet alleen gezond, je wordt er ook een gelukkiger mens van. Ik ben er trots op dat we kunnen laten zien hoeveel geweldige mogelijkheden, verenigingen en mensen er in onze gemeente zijn die dit stimuleren en willen delen.’’

Vraag het aan de buurtsportcoach

Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken, zijn er twee enthousiaste buurtsportcoaches: Joyce van Tunen en Winnie Assendelft. Iedereen kan bij hen terecht voor advies, ondersteuning of aanmoediging. Aarzel niet en neem gerust contact op. Informatie over de buurtsportcoaches is te vinden op de nieuwe website.

Sportakkoord

In juni dit jaar ondertekenden burgemeester en wethouders het lokale sportakkoord. Een mooie uitkomst van een samenwerking tussen sportaanbieders en maatschappelijke partners. Het doel van dit akkoord is om sport voor iedereen mogelijk te maken. Men wil ook inwoners die niet bewegen, aanmoedigen om actief te worden. (Afbeelding: Pixabay)