Hulp nodig bij invullen van belastingaangifte?

De jaarlijkse belastingaangifte, veel mensen kijken er tegenop om er aan te beginnen. Hoe zat het ook alweer? Tijdens de informatiebijeenkomst in de Bibliotheek van Castricum op woensdagmorgen 13 maart om 10.00 uur wordt iedereen op een groot scherm meegenomen door de aangifte. Daarbij wordt extra aandacht besteed aan DigiD, waar vul je welk inkomen in en er wordt nader ingegaan op een aantal aftrekposten. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. De presentatie wordt verzorgd door Zita Onderwijzer, Sociaal Raadsvrouw van Socius en John Hommes van het administratieproject van Welzijn Castricum. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.
Wie na afloop van de bijeenkomst toch nog wat persoonlijke ondersteuning nodig heeft van de vrijwilligers van het administratieproject van Welzijn Castricum, kan dat deze ochtend aangeven. Boven de inkomensgrens van € 25.000 wordt u geleerd hoe het digitaal aanvragen in zijn werk gaat, beneden deze inkomensgrens kan ook inhoudelijke ondersteuning geboden worden.
Als het niet mogelijk is naar de bibliotheek te komen, kan men contact opnemen met Welzijn Castricum voor een thuisafspraak. Telefoon 02510-656562, e-mail info@welzijncastricum.nl (Foto: aangeleverd)